Compositor
Born in 1949, USSR (Russia)
 
 
Aleksandr GRADSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Борисович ГРАДСКИЙ
Aleksandr GRADSKI
From filmography
 
Compositor
2011 - Nogi - atavizm (Ноги - атавизм) by Mikhail MESTETSKY [fiction, 11 mn]
2000 - V avguste 44-go (В августе 44-го) by Mikhail PTASHUK [fiction, 118 mn]
1988 - Pereval (Перевал) by Vladimir TARASOV [animation, 30 mn]
1979 - Okhota (Охота) by Eduard NAZAROV [animation, 10 mn]
1977 - Printsessa i Lyudoed (Принцесса и людоед) by Eduard NAZAROV [animation, 5 mn]
1974 - Romans o vlyublennykh (Романс о влюбленных) by Andrey KONCHALOVSKY [fiction, 138 mn]