Actress
Born in 1933, USSR (Russia)
 
 
Valentina ANANYNA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Валентина Георгиевна АНАНЬИНА
Valentina ANANYNA
From filmography
 
Actress
1997 - Vor (Вор) by Pavel CHUKHRAY [fiction, 98 mn]
1983 - Kletka dlya kanareek (Клетка для канареек) by Pavel CHUKHRAY [fiction, 76 mn]
1982 - Vsyo moglo byt inache (Все могло быть иначе) by Valery ZHEREGI [fiction, 82 mn]
1981 - Karnaval (Карнавал) by Tatyana LIOZNOVA [fiction, 141 mn]
1974 - Romans o vlyublennykh (Романс о влюбленных) by Andrei KONCHALOVSKY [fiction, 138 mn]
1972 - Stantsionnyy smotritel (Станционный смотритель) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 68 mn]
1970 - Beloruskij vokzal (Белорусский вокзал) by Andrei SMIRNOV [fiction, 101 mn]
1969 - Varvara-krasa, dlinnaya kosa (Варвара-краса, длинная коса) by Aleksandr ROU [fiction, 85 mn]
1963 - Ya shagayu po Moskve (Я шагаю по Москве) by Georgi DANELIYA [fiction, 78 mn]
1957 - Kommunist (Коммунист) by Yuli RAIZMAN [fiction, 111 mn]
1957 - Letyat zhuravli (Летят журавли) by Mikhail KALATOZOV [fiction, 97 mn]