Actor
Born in 1980, USSR (Kazakhstan)
 
 
Anton PAMPUSHNY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Антон ПАМПУШНЫЙ
Anton PAMPOUCHNI
From filmography
 
Actor
2020 - Koma (Кома) by Nikita ARGUNOV [fiction, 111 mn]
2019 - Balkansky rubezh (Балканский рубеж) by Andrei VOLGIN [fiction, 151 mn]
2016 - Zaschitniki (Защитники) by Sarik ANDREASYAN [fiction, full length film]
2015 - Pingvin nashevo vremeni (Пингвин нашего времени) by Stefan KROHMER [fiction, 89 mn]
2009 - Minnesota (Миннесота) by Andrei PROSHKIN [fiction, 90 mn]
2008 - Aleksandr. Nevskaya bitva (Александр. Невская битва) by Igor KALYONOV [fiction, 104 mn]