Producer
 
 
 
Leonid LEBEDEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Леонид Леонидович ЛЕБЕДЕВ
Leonid LEBEDEV
From filmography
 
Producer
2014 - Angely revolucii (Ангелы революции) by Aleksey FEDORCHENKO [fiction, 113 mn]
2013 - Geograf globus propil (Географ глобус пропил) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 120 mn]
2012 - Poddubnyï (Поддубный) by Gleb ORLOV [124 mn]
2010 - Detyam do 16 (Детям до 16) by Andrey KAVUN [fiction, 75 mn]
2009 - Kislorod (Кислород) by Ivan VYRYPAEV [fiction, 75 mn]
2009 - Pikap : Syom bez pravil (Пикап: Съём без правил) by Felix GERCHIKOV [fiction, 78 mn]
2008 - Kacheli (Качели) by Anton SIVERS [fiction, 84 mn]
2008 - Realnyy papa (Реальный папа) by Sergey BOBROV [fiction, 85 mn]
1995 - Musyka dlya dekabrya (Музыка для декабря) by Ivan DYKHOVICHNY [fiction, 99 mn]