Writer,
Producer
Born in 1972 
 
 
Grigori PODZEMELNYY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Григорий Николаевич ПОДЗЕМЕЛЬНЫЙ
Grigori PODZEMELNY
From filmography
 
Writer
2009 - Yulenka (Юленька) by Aleksandr STRIZHENOV [fiction, 90 mn]
 
Producer
2018 - Donbass. Okraina (Донбасс. Окраина) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 96 mn]
2018 - Provodnik (Проводник) by Ilya MAKSIMOV [fiction, 89 mn]
2017 - Lavstory (Лавстори) by Pyotr TODOROVSKY (jr.) [fiction, 90 mn]
2016 - Chistoye iskusstvo (Чистое искусство) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 93 mn]
2015 - Zelionaya kareta (Зелёная карета) by Oleg ASADULIN [fiction, 94 mn]
2015 - A zori zdes tikhie (А зори здесь тихие) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 115 mn]
2009 - Yulenka (Юленька) by Aleksandr STRIZHENOV [fiction, 90 mn]
2008 - Lirika (Андрей Вознесенский. Лирика) by Pyotr SHEPOTINNIK [documentary, 52 mn]