Actor
Born in 1964, USSR (Russia)
 
 
Artur VAKHA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Артур Викторович ВАХА
Artur VAKHA
From filmography
 
Actor
2018 - Proshchatsa ne budem (Прощаться не будем) by Pavel_2 DROZDOV [fiction, 110 mn]
2017 - Motyliok (Мотылёк) by Konstantin KHUDYAKOV [fiction, 91 mn]
2015 - Reverberatsia (Реверберация) by Konstantin SUKHARKOV [fiction, 73 mn]
2015 - Kontributsia (Контрибуция) by Sergey SNEZHKIN [fiction, 168 mn]
2014 - Mama daragaya! (Мама дарагая!) by Yaroslav CHEVAZHEVSKY [fiction, 90 mn]
2008 - Pridel Angela (Придел Ангела) by Nikolay DREYDEN [fiction, 92 mn]
2008 - Cherta (Черта) by Aleksey KOZYREV [fiction, 110 mn]
2007 - Sem kabinok (Семь кабинок) by Dmitry MESKHIEV [fiction, 95 mn]
2006 - Mechta (Мечта) by Sergey SNEZHKIN [fiction, 109 mn]
1990 - Bakenbardy (Бакенбарды) by Yuri MAMIN [fiction, 94 mn]