Actor
Born in 1964 
 
 
Vladislav VETROV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владислав Владимирович ВЕТРОВ
Vladislav VETROV
Also : Ладислас ВЕТРОВ
From filmography
 
Actor
2020 - Odin vdokh (Один вдох) by Yelena KHAZANOVA / HAZANOVA [fiction, 100 mn]
2016 - Geroy (Герой) by Yuri_2 VASILYEV [fiction, 86 mn]
2015 - Samyi luchyi den (Самый лучший день) by Zhora KRYZHOVNIKOV [fiction, 112 mn]
2012 - Den Pobedy (День Победы) by Igor GRINYAKIN [fiction, 20 mn]
2011 - Nevechernyaya (Невечерняя) by Marlen KHUTSIEV [fiction, full length film]
2010 - Za toboy (За Тобой) by Tatyana IVASHKINA [fiction, 73 mn]
2009 - Ryabinovyy vals (Рябиновый вальс) by Alena SEMENOVA , Aleksandr SMIRNOV [fiction, 98 mn]
2009 - Ivan Groznyy (Иван Грозный) by Andrei ESHPAJ jr. [fiction, TV serial, full length film]
2008 - Admiral (Адмиралъ) by Andrei KRAVCHUK [fiction, 124 mn]
2008 - Gogol. Portret zagadochnogo geniya (Гоголь. Портрет загадочного гения) by Dmitry DYOMIN [fiction, 100 mn]
2005 - Golova klasika (Голова классика) by Valery LONSKOY [fiction, 137 mn]