Réalisateur,
Scénariste,
Opérateur,
Producteur
Né en 1965, URSS (Kazakhstan)
 
 
Sergueï ALEXANDROV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей АЛЕКСАНДРОВ
Sergey ALEXANDROV
Extrait de la filmographie
 
Réalisateur
2010 - Une Famille adoptive (Приемная семья) [documentaire, 52 mn]
 
Scénariste
2010 - Une Famille adoptive (Приемная семья) de Sergueï ALEXANDROV [documentaire, 52 mn]
 
Opérateur
2010 - Une Famille adoptive (Приемная семья) de Sergueï ALEXANDROV [documentaire, 52 mn]
 
Producteur
2010 - Une Famille adoptive (Приемная семья) de Sergueï ALEXANDROV [documentaire, 52 mn]

Autres films
2011 - Нечаянная радость (Unexpected Joy)
2009 - Испытание добротой (Test by Kindness)
2008 - Без комментариев (Without Comments)
2006 - Самарский марафон (Samara Marathon)
2006 - Светлый путь (Light Way)
2005 - Первая высота (First Height)
2001 - Уральский дед (Ural Old Man)

Prix et récompenses :
Une Famille adoptive :
Laureate of the III All Russian festival of documentary films “Salt of Earth” (Samara, 2011)

Biographie
Pas de biographie en français actuellement disponible!
 
Born in 1965 in the village Ishimskoye in North Kazakhstan region. From 1985 to 1989 studied in the Ural State University. In 1999 graduated the VGIK, the economic department. Lived at the south of Kazakhstan for a long time where he seriously was involved in TV and cinema. Since 2001 has been living and working in Samara.

Родился в 1965 году в селе Ишимское Северо- Казахстанской области. С 1985 по 1989 год учился в Уральском Государственном Университете. В 1999 году закончил ВГИК (экономический факультет). Долгие годы проживал на юге Казахстана, где и связал всерьез свою жизнь с телевидением и кино. С 2001 года живет и рабо- тает в Самаре.