Director,
Writer,
Cinematographer,
Editor
 
 
 
Aleksey EVSTIGNEEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей ЕВСТИГНЕЕВ
Alekseï EVSTIGNEEV
From filmography
 
Director
2020 - Maminy Volosy (Мамины волосы) [animation, 8 mn]
2019 - Zolotye pugovitsy (Золотые пуговицы) [documentary, 20 mn]
2017 - Nie za gorami (Не за горами) [documentary, 14 mn]
 
Writer
2019 - Zolotye pugovitsy (Золотые пуговицы) by Aleksey EVSTIGNEEV [documentary, 20 mn]
 
Cinematographer
2020 - Maminy Volosy (Мамины волосы) by Aleksey EVSTIGNEEV [animation, 8 mn]
2019 - Zolotye pugovitsy (Золотые пуговицы) by Aleksey EVSTIGNEEV [documentary, 20 mn]
 
Editor
2020 - Maminy Volosy (Мамины волосы) by Aleksey EVSTIGNEEV [animation, 8 mn]

Biography
documentary filmmaker, was born and raised in Shatura. Since 2015, he’s been a student of Gerasimov Institute of Cinematography (VGIK, workshop of V. Lisakovich and A. Gelein).