Director,
Writer,
Production designer
Born in 1966 
 
 
Andrey ZOLOTUKHIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Андрей Николаевич ЗОЛОТУХИН
Andreï ZOLOTOUKHINE
From filmography
 
Director
2007 - Kolybelnaya (Колыбельная) [animation, 14 mn]
 
Writer
2007 - Kolybelnaya (Колыбельная) by Andrey ZOLOTUKHIN [animation, 14 mn]
 
Production designer
2007 - Kolybelnaya (Колыбельная) by Andrey ZOLOTUKHIN [animation, 14 mn]
1999 - Vash Pushkin (Ваш Пушкин) by Oxana CHERKASOVA [animation, 10 mn]
1997 - Ptitsa stanovitsya ptitsey (Птица становится птицей) by Lucie LI [animation, 5 mn]
1995 - Nyurkina banya (Нюркина баня) by Oxana CHERKASOVA [animation, 8 mn]