Director,
Writer,
Producer
Born in 1984, USSR (Armenia)
 
 
Sarik ANDREASIAN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сарик АНДРЕАСЯН
Sarik ANDREASSIAN
From filmography
 
Director
2019 - Robo (Робо) [fiction, 90 mn]
2019 - Devushki byvaiut raznye (Девушки бывают разные) [fiction, 90 mn]
2018 - Neproschionnyi (Непрощенный) [fiction, 105 mn]
2017 - Liubov v gorode angelov (Любовь в городе ангелов) [fiction, 90 mn]
2016 - Zaschitniki (Защитники) [fiction, full length film]
2016 - Zemletriacenie (Землетрясение) [fiction, 102 mn]
2016 - Mafiya: Igra na vyzhivanie (Мафия: Игра на выживание) [fiction, 91 mn]
2015 - Chto tvoryat muzhchiny! 2 (Что творят мужчины! 2) [fiction, 90 mn]
2013 - Chto tvoryat muzhchiny! (Что творят мужчины!) [fiction, 83 mn]
2012 - Tot eshcho Karloson (Тот еще Карлосон) [fiction, 80 mn]
2011 - Sluzhebnyy roman. Nashe vremya (Служебный роман. Наше время) [fiction, 90 mn]
2011 - beremennyy (Беременный) [fiction, 71 mn]
2008 - Lopukhi. Epizod pervyy (Лопухи. Эпизод первый) [TV fiction, 85 mn]
 
Writer
2017 - Liubov v gorode angelov (Любовь в городе ангелов) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 90 mn]
2015 - Chto tvoryat muzhchiny! 2 (Что творят мужчины! 2) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 90 mn]
2013 - Chto tvoryat muzhchiny! (Что творят мужчины!) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 83 mn]
2012 - Tot eshcho Karloson (Тот еще Карлосон) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 80 mn]
2011 - beremennyy (Беременный) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 71 mn]
2011 - Mamy (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]
2008 - Lopukhi. Epizod pervyy (Лопухи. Эпизод первый) by Sarik ANDREASIAN [TV fiction, 85 mn]
 
Producer
2020 - My (Мы) by Hamlet DULYAN [fiction, 24 mn]
2020 - Koma (Кома) by Nikita ARGUNOV [fiction, 111 mn]
2019 - Robo (Робо) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 90 mn]
2018 - Neproschionnyi (Непрощенный) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 105 mn]
2018 - Foto na pamiat (Фото на память) by Anton ZENKOVICH [fiction, 73 mn]
2017 - Liubov v gorode angelov (Любовь в городе ангелов) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 90 mn]
2016 - Zaschitniki (Защитники) by Sarik ANDREASIAN [fiction, full length film]
2016 - Zemletriacenie (Землетрясение) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 102 mn]
2014 - Liogok na pomine (Легок на помине) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 82 mn]
2014 - Chempiony (Чемпионы) by Dmitry DYUZHEV , Sergey POSOKHIN , Aleksey VAKULOV [fiction, 100 mn]
2014 - Korporativ (Корпоратив) by Oleg ASSADULIN [fiction, 89 mn]
2013 - Chto tvoryat muzhchiny! (Что творят мужчины!) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 83 mn]
2012 - Tot eshcho Karloson (Тот еще Карлосон) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 80 mn]
2012 - Nyanki (Няньки) by Ashot KESHCHIAN [fiction, 90 mn]
2012 - S novym godom, mamy! (С новым годом, мамы!) by Different Directors [fiction, 90 mn]
2011 - beremennyy (Беременный) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 71 mn]
2011 - Mamy (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]
 
Co-Director
2012 - S novym godom, mamy! (С новым годом, мамы!) by Different Directors [fiction, 90 mn]
2011 - Mamy (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]

Author :

Biography
Sarik Andreasyan was born in Yerevan in 1984. At the age of four, he moved to Kazakhstan with his family.
In 2003, he entered the Yuri Grymov Course in Moscow in the director specialty.
 

commentaries
- Robo (2019) [de Sarik ANDREASSIAN] Julien MORVAN, 2020, Perestroikino
- Sarik Andreasian: Unforgiven (Neproshchennyi, 2018) Dušan RADUNOVIC, 2020, Kinokultura
- Un 'Short Circuit' russe pacifiste [Robo de Sarik ANDREASSIAN] Cédric LÉPINE, 2020, blogs.mediapart.fr
- Sarik Andreassian – Les Gardiens (2017) 2019, Russkaya Fantastika
- Sarik Andreasian: Guardians (Zashchitniki, 2016) José ALANIZ, 2017, Kinokultura
- Survival Game de Sarik Adreassian 2016, senscritique.com
- Ours avec une mitrailleuse, homme-vent: ces X-Men russes qui vous surprendrontOurs avec une mitrailleuse, homme-vent: ces X-Men russes qui vous surprendront , Sarik ANDREASIAN, 2016, sputniknews.com
- Sarik Andreasian: Office Romance. Our Time (Sluzhebnyi roman. Nashe vremia, 2011) , Otto BOELE, 2011, kinokultura.com